Day 1: Your favourite k-pop guy group

17.01.2011 @ 14:53 i 30 Days of K-pop 0 kommentarerBIG BANG
For å være ærlig så er egentlig TVXQ min nr.1 k-pop gruppe uansett kjønn. Men etter de ble splittet, sank både JYJ og TVXQ langt ned på listen min dessverre. Så derfor blir min favoritt "guy group of k-pop" ingen andre enn BIG BANG. Ikke bare har de utrolig mye bra musikk. Vanligvis liker jeg ikke den type musikk, men BIG BANG lager musikk som gjør meg glad og som jeg liker veldig godt. Jeg liker veldig godt alle sangene deres, noe det er skjeldent jeg gjør med artister og grupper, selv med k-pop. I tillegg er alle medlemme geniale. G-Dragon, T.O.P og TaeYang er etter min mening 3 geniale artister alene, og sammen med Seungri & Daesung (som selvfølgelig er utrolig dyktige og flinke) så blir jo BIG BANG en multitalent-gruppe. Og jeg gleder meg som en liten unge til comeback 1. Februar!!! ^^

f.v : G-dragon, Seungri, Taeyang, Daesung & T.O.P


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ANNYONG

Velkommen til Annyong, en norsk blogg om K-pop. Her vil du finne ny musikk, masse bilder, nyheter og masse mer om K-pop. K-pop er en forkortelse for koreansk populærmusikk, og du kan klikke her for å lese mer.

OM: K-Pop // Koreansk musikk
STARTET: 1.Januar.2011
BLOGGER: Martha (19)
HEADER: #16 - 2NE1
DESIGN: Nerdie.me & Annyong

Legg til som venn på Blogg.no

bloglovin

Søk

Annonse

Opphavsrett

Blogg.no leverer teknologien bak Annyong - 안녕히.

Bloggen skrives av Martha © Annyong - 안녕히 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Widgets

hits