Day 4: Your ultimate k-pop girl bias

20.01.2011 @ 13:13 i 30 Days of K-pop 1 kommentar

CL // 2NE1
La meg bare først understreke at jeg ikke egentlig har en bestemt favoritt når det kommer til jenter og k-pop. Jeg liker selvfølgelig jentegrupper også, som SNSD, after school, secret, 2ne1, 4minute, brown eyed girls osv. Men jeg må innrømme at jeg kan nesten ikke navn på noen av dem. >_< og 2ne1 er mitt favoritt jentegruppe, så mitt favorittperson burde jo være en av dem. Sannheten er at jeg liker alle i 2NE1. Det er derfor jeg liker dem. (kind of). Alle har særegen stemme, stil, personlighet og jeg liker dem egentlig like godt.

Men hvis jeg må velge en favoritt, må det nesten bli CL.
Har ikke noen bestemt grunn for hvorfor akkuratt CL, men jeg liker attituden hennes, og at hun på en måte en den kvinnelige G-Dragon. Selvom de også er veldig forskjellig. Men jeg liker CL. Alt hun gjør blir bra, og hun overrasker meg alltid over hvor bra hun gjør ting. Også digger jeg henne med blondt hår. Som hun selv sier: "badest female seoul city ever had", og jeg kan vel kanskje være litt enig der. CL er noe for seg selv. ^^

 

 

1 kommentar

Postet av: A N E

CL ER RÅ! :-D
Dato: 21.01.2011 Tid: 09:33 URL: http://aber.blogg.no

Skriv en ny kommentar

ANNYONG

Velkommen til Annyong, en norsk blogg om K-pop. Her vil du finne ny musikk, masse bilder, nyheter og masse mer om K-pop. K-pop er en forkortelse for koreansk populærmusikk, og du kan klikke her for å lese mer.

OM: K-Pop // Koreansk musikk
STARTET: 1.Januar.2011
BLOGGER: Martha (19)
HEADER: #16 - 2NE1
DESIGN: Nerdie.me & Annyong

Legg til som venn på Blogg.no

bloglovin

Søk

Annonse

Opphavsrett

Blogg.no leverer teknologien bak Annyong - 안녕히.

Bloggen skrives av Martha © Annyong - 안녕히 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Widgets

hits