Day 5: Your favourite k-pop song from your favourite guy group

21.01.2011 @ 13:23 i 30 Days of K-pop 0 kommentarer

BRINGING YOU LOVE & LIES
Dagens "30 days of k-pop" går ut på at jeg skal poste min favorittsang fra mitt favoritt manlige k-pop gruppe, som ikke overraskende er BIG BANG. Men jeg liker alle sangene til BIG BANG (uten om 2-3 stk), og velge min favoritt blir litt vanskelig.

Så jeg har valgt å ta 2 sanger. Den ene er min favoritt BIG BANG sang (Bringing you love), men den er på japansk. Så siden Annyong skal handle mest om koreansk musikk, så har jeg også valgt den koreanske sangen til Big Bang jeg liker best. Valget sto mellom "Haru Haru" og "Lies" som begge er klassiske Big Bang sanger. Men jeg valgte å ta Lies. Jeg liker dem egnetlig veldig godt, og de er i grunn ganske like. Men jeg liker Lies litt bedre. Også syns jeg musikkvideoen er veldig dyp og veldig bra laget.

 

LIES - BIG BANG


BRINGING YOU LOVE - BIG BANG

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ANNYONG

Velkommen til Annyong, en norsk blogg om K-pop. Her vil du finne ny musikk, masse bilder, nyheter og masse mer om K-pop. K-pop er en forkortelse for koreansk populærmusikk, og du kan klikke her for å lese mer.

OM: K-Pop // Koreansk musikk
STARTET: 1.Januar.2011
BLOGGER: Martha (19)
HEADER: #16 - 2NE1
DESIGN: Nerdie.me & Annyong

Legg til som venn på Blogg.no

bloglovin

Søk

Annonse

Opphavsrett

Blogg.no leverer teknologien bak Annyong - 안녕히.

Bloggen skrives av Martha © Annyong - 안녕히 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Widgets

hits