HANGENG - "WILD CURSIVE" MV

20.06.2012 @ 14:38 i Ny Musikk 4 kommentarer

HANGENG GJØR COMEBACK MED "WILD CURSIVE"! 
De som har fulgt med Super Junior, husker kanskje Hangeng, eller Hankyung som var hans koreanske navn 
i Super Junior^^ Hangeng saksøkte i likhet med JYJ, SM for slavekontrakt og forlot SM Entertainment. 
Dette var i 2009, og etter den tid har Hangeng blitt enda større som soloartist i hjemlandet Kina. Leste et 
sted at han får rimelig mye penger i timen bare for å være på en event, typ 60 000 norske kroner. 

Nå er han ihvertfall tilbake med sitt andre soloalbum kalt "Wild Cursive/Kuang Cao/狂草" som også er tittelsangen. 
Hangeng har også blitt blond igjen, og jeg må si jeg elsker musikkvideoen og sangen! Yaaaay! 
Veldig trist at han forlot Suju, men han gjør det enda bedre som soloartist! ELFs kan jo også glede seg 
at Kangin joiner Super Junior igjen nå i Juli ettersom han er ferdig i militæret^^

Men sjekk ut musikkvideoen! og ENjoy ~

 

 

 

4 kommentarer

Postet av: Sofie

Hva vil slavekontrakt si egentlig? :O Hadde ikke han samme kontrakt som de andre i Suju? Jeg vet ikke noe her, så blir takknemlig for litt info xD

Utrolig stilig sang da! :D Og... wow, kommer Kangin tilbake? Jippi! :D
Dato: 01.07.2012 Tid: 20:22 URL:

Postet av: Martha // Annyong - 녕

Sofie: Hei^^ SM er vel blitt litt kjent for sine "slavekontrakter", med at artistene jobber mye og sover lite, ikke får noe særlig ferie, får bare 2% av det de tjener, men det kjipeste er at de må signere at SM har "rettighetene" over dem i 12år. Dette ble jo litt problematisk på JYJ blant annet som ville bli med i en reklame, men så ville ikke SM det, også fikk de ikke bestemme seg, de fikk ikke ekstra lønn for å skrive sanger, og etter de sluttet i SM, så får de ikke opptre på music shows fordi SM har fått dem utestengt (derfor du aldri ser JYJ på music bank).
Hangeng hadde samme kontakt som de andre, men han ville gå solo og satse mer i Kina, noe SM ikke ville. Det var også noe med at han var overarbeidet, vurderte selvmord og ble deprimert, noe som gjorde at han trengte en pause noe SM ikke ville gi ham. Så han valgte å gå til rettsak for å bli løsrevet fra kontrakten.
Det er ihvertfall det jeg har lest/forstått. Håper det hjalp litt. Dette er som sagt den negative delen med SM sine artistkontrakter, de andre medlemmene har ( i likhet med TVXQ) innsett at det ikke hjelper å kødde med SM, og de vil fortsette å jobbe under SM så lenge så mulig, livet uten SM eller med dem som fiende er ikke noe bra alternativ. Man må nesten være under et stort selskap for å lykkes som artist i korea nå for tiden.
Dato: 03.07.2012 Tid: 23:31 URL: http://annyong.blogg.no/

Postet av: Sofie

Wow...! Tusen takk for infomasjon :O Jeg er litt sjokkert... For meg virker SM som et grådig, strengt og urettferdig selskap... >.<" Stakkars de gruppene som er styrt av SM... D:
Dato: 04.07.2012 Tid: 00:17 URL:

Postet av: Martha // Annyong - 녕

Sofie: Bare hyggelig^^ Man kan se det som at de gruppene som er under SM har det litt vanskeligere enn andre, men det kommer jo mye bra ut av SM også. De kan greiene sine, og vet hva som må gjøres for å bli best. Hvis man vil gjøre det stort i Korea er SM bra å stå bak. Men kan virke som om de noen ganger bare tenker på penger og favoriserer noen grupper og personer... jaja
Dato: 31.07.2012 Tid: 23:13 URL: http://annyong.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

ANNYONG

Velkommen til Annyong, en norsk blogg om K-pop. Her vil du finne ny musikk, masse bilder, nyheter og masse mer om K-pop. K-pop er en forkortelse for koreansk populærmusikk, og du kan klikke her for å lese mer.

OM: K-Pop // Koreansk musikk
STARTET: 1.Januar.2011
BLOGGER: Martha (19)
HEADER: #16 - 2NE1
DESIGN: Nerdie.me & Annyong

Legg til som venn på Blogg.no

bloglovin

Søk

Annonse

Opphavsrett

Blogg.no leverer teknologien bak Annyong - 안녕히.

Bloggen skrives av Martha © Annyong - 안녕히 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Widgets

hits