HYUNA GJØR SOLO-COMEBACK!

22.08.2012 @ 16:03 i NYHETER 2 kommentarer

SER UT SOM "GANGNAM STYLE" VAR EN TEASE FOR HYUNA SITT COMEBACK!?! 
 
Hyuna er tilbake i rampelyset etter å ha blitt sett av snart 50millioner i musikkvideoen til "Gangnam Style" 
og har i tillegg nylig gitt ut sin egen versjon av sangen. Tilfeldig? Nei. Nå har nyheten komt om at
Hyuna gjør comeback som soloartist i Oktober. Hyuna gikk solo med singelen "bubble pop" i fjor sommer
som ble en sommerhit. Det var snakk om at resten av 4minute skulle gå solo også, men Hyuna rekker 
å komme ut med enda et nytt album før det skjer. Cube hyper henne mer og mer, og hun kan pop, men 
hele kawaii-aegyo konsepte hennes er vel kanskje litt i overkant. *vil ha troublemaker hyuna tilbake*

Ihvertfall så spilles musikkvideoen til comeback singelen inn i sør amerika akkuratt nå, og 
albumet skal tydeligvis ha et "latino"-konsept. Så blir sikkert noe latino dansing og greier. *med psy? høhø*
Grunnen til at det filmes der, er fordi at 4minute har en del fans der, spesielt etter United Cube konserten, så
nå "utnytter Cube dette" eller "setter pris på fansen" utifra hvordan man ser på saken. Blir ihvertfall fornøyde fans og cash money.

Da er det bare å vente, så dukker snart Hyuna opp igjen lettkledd med sexy dancemoves og kanskje, bare kanskje, rapper hun igjen.
Hadde vært gøy hvis de ga hennes et mer macho konsept og satser på å fokusere på rapping og heller ta med en manlig vokalist. *beast?*
Oh well. Saken er jo at Hyuna er den perfekte dukken mange vil ha, og det selger. Men hadde vært gøy hvis de gjorde noe helt annet enn
man forventer av hennes comeback. Også får vi håpe at de andre medlemmene i 4minute sitt comeback ikke var tull.
*begynner å bli litt lei Hyuna.... sorry. Hun er blitt litt som Yoona i SNSD kindof....syns jeg* 

 

2 kommentarer

Postet av: Andrine

Jeg er jo ingen fan av 4minute. Men hvem vet IKKE hvem Hyuna er? Hun blir jo promotert og promotert og promotert 24/7. Det er jo en grunn til at 4Minute blir Kalt Hyuna and the four(?) background dancers.

Jeg har ingenting i mot Hyuna, men jeg er enig med deg jeg begynner å bli litt lei. Jeg var ingen fan av Bubble Pop og Oppan is my style, men Troublemaker var en veldig bra sang. Jeg har ærlig talt ikke hørt Hyuna rappe, men jeg ser at mange vil at hun skal rappe mer og ikke synge. For vi vet jo at synging ikke er hennes største talent.

Med et latino konsept så kommer nok ja, korte kjoler, store utringninger og mye sex appeal. Noe som var helt greit i Troublemaker for da syntes jeg at det passet sangen. Men det er ikke sånn at man vil se sex appeal hele tiden heller. Aegyo stilen for meg er helt forferdelig, har egentlig ikke lyst til å skrive noe om dette.

Disse to stilene er jo helt forskjellige, så hva er midt punktet? Jo, kanskje som du sa noe mer macho. Trenger ikke å være 2ne1 macho, men det hadde vært veldig kult å sett henne i for eksempel der det ikke var mye sex, aegyo men mer rap og realistiske scener.

Vil gjerne også at hun skal ha en mannlig vokal, noe jeg kan se for meg er at hun rapper og det er en ballade sanger som tar i litt ekstra i refrenget.
Dato: 22.08.2012 Tid: 20:25 URL:

Postet av: Martha // Annyong - 녕

Andrine: ja ja ja ja, helt enig! Har ikke noe imot henne, men begynner å bli for mye. En mannlig vokal hadde vært fint, kanskje noe beast og at hun rappet mer. For hun kan rappe, og har en helt annen stemme når hun gjør det. Stemmen hennes når hun synger funker, men det holder ikke helt. Er utsenet hennes som redder henne mye dessverre. Men vi får se ~
Dato: 23.08.2012 Tid: 23:35 URL: http://annyong.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

ANNYONG

Velkommen til Annyong, en norsk blogg om K-pop. Her vil du finne ny musikk, masse bilder, nyheter og masse mer om K-pop. K-pop er en forkortelse for koreansk populærmusikk, og du kan klikke her for å lese mer.

OM: K-Pop // Koreansk musikk
STARTET: 1.Januar.2011
BLOGGER: Martha (19)
HEADER: #16 - 2NE1
DESIGN: Nerdie.me & Annyong

Legg til som venn på Blogg.no

bloglovin

Søk

Annonse

Opphavsrett

Blogg.no leverer teknologien bak Annyong - 안녕히.

Bloggen skrives av Martha © Annyong - 안녕히 og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Widgets

hits